Kunnskapsbase: Bryggeprossessen
"Brygging for Dummies"
Skriv en ny kommentar , Modifisert av på 07 November 2016 12:43 PM

Denne artikkelen er for deg som akkurat har gått til innkjøp av et mikrobryggeri eller vurderer sterkt å gå til innkjøp av nevnte hobby. Her har vi kort forklart de 4 ingrediensene og de 5 fasene som ethvert brygg skal bestå av (stort sett). Hver med sine spesifikke hensikter grovt forklart for å gi deg en idé om hva som venter deg. (Trykk på bildet for å zome)

4 ingredienser

5 faser

(9 stemme(r))
Denne artikkelen var til hjelp
Denne artikkelen var ikke til hjelp

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar

Fullt name:
E-post:
Kommentarer:
CAPTCHA verifisering

Vennligst skriv inn teksten du ser i bildet i feltet under. Dette er nødvendig for å hindre automatiserte registreringer.