Kunnskapsbase: Bruksanvisninger
Klarning av øl
Skriv en ny kommentar , Modifisert av på 10 February 2017 01:36 PM

Ølbrygging.no har fått noen spørsmål ang. hvordan man kan få ølet sitt klarere. Her er en liten guide som kort forklarer de 6 mest brukte metodene for klarning av øl.

(Klikk for å zoome)

Klarning av øl

(37 stemme(r))
Denne artikkelen var til hjelp
Denne artikkelen var ikke til hjelp

Kommentarer (0)
Skriv en ny kommentar

Fullt name:
E-post:
Kommentarer:
CAPTCHA verifisering

Vennligst skriv inn teksten du ser i bildet i feltet under. Dette er nødvendig for å hindre automatiserte registreringer.